За нас

Копи Контрол  е основана през 2008 г. Екипът от специалисти с 15 годишен опит в областта на IT технологиите, успя да изгради отлична репутация на фирмата като доставчик на избрани модели принтери, многофункционални устройства и копирни машини, както и на пълната гама консумативи за офис техника.

Своевременното планиране и поддържане на голяма складова наличност, компетентността на нашите служители и внедрената в дружеството Система за управление на качеството ISO 9001:2008, ни позволяват  да реагираме адекватно в рамките на два часа за територията на град Пловдив и в срок от 24 часа за цяла България.

Предлагайки гъвкав и индивидуален подход за управление на печата, ние ще Ви докажем, че е възможно да направим нещата за Вас по един наистина различен начин.

В основата на нашата дейност са заложени три ключови елемента:

Мисия – Оптимизация

Убедени в необходимостта от опазване на околната среда, ние помагаме на големи, средни и малки компании да печат качествено, като им спестяваме време и средства. Нашият опит, подход и способността да задоволим потребностите на клиентите са неуспоримо доказани.

Независимост

Нашата независимост означава да получите избор.

Ние не сме официални представители на нито една марка или производител. Съветите и препоръките, които Ви предлагаме произтичат от нашия опит, знания и по-задълбочено разбиране на Вашата ситуация.

Решения за печат

Копи Контрол НЕ е в бизнеса с продажбата на принтери, копирни машини и многофункционални устройства. Ние СМЕ в бизнеса със създаването на решения и разрешаването на проблеми.

Знаем, че всяка фирма е различна. Професионалният ни екип от консултанти създава персонални и пакетни решения, които да помогнат на Вашия бизнес да постигне незабавно намаляване на разходите, и спестявания в дългосрочен план.

В Копи Контрол Вие ще срещнете превъзходно обслужване и подкрепа. Когато имате нужда от незабавен ремонт на принтер, копирна машина или МФУ, Копи Контрол ще бъде там. Ние адаптираме нашето време за отговор към Вашите нужди и бюджет, и можем да гарантираме за реакция от  клас А за тези, които имат нужда от нея. Нашите професионално обучени техници ще превърнат Вашия проблем в техен приоритет.

 

Свържете се с нас днес и ще Ви посетим на място, за да научите как можем да намалим и Вашите разходи чрез нашите решения!

Силата да контролираш всяка страница...

Адрес

Пловдив
Ул.Капитан Райчо 73 б
Тел: 0800 14 2 14 (безплатен от цялата страна)
032/63 43 07
032/63 67 90
032/63 67 91

info@copycontrol.bg

Built RiKA
Copyright © 2014 CopyControl.bg